Andra Kokböcker

Ett paket från Australien

Min rara syster gav mig Donna Hays senaste kokböcker i julklapp, och de är verkligen en fröjd för ögat. Den senaste boken, Seasons, har samlat de allra bästa ”On location”-reportagen ute i naturen från Donna Hay-tidningarna, och boken bjuder på fantastiska bilder, uppdelade efter de fyra årstiderna. Den här boken fanns inte på Amazon, så min syster fick beställa från Donna Hay General Store i Australien, och det är ju en bit bort. Paketet nådde henne den 23:e, så det var ju i grevens tid! Min syster står som ni säkert förstår mycket högt i kurs hos mig. 🙂

Synd att man inte kan äta bilder.
No time to cook är en mer renodlad receptbok, full av snabba rätter som passar bra att laga på vardagskvällar.

Lika stilren design som vanligt…

4 februari, 2010

9 kommentarer

  1. fina böcker, alltid kul när man får saker som inte är så lätta att få tag i och någon ansträngt sig för ens skull! jag antar att du förstår vilka höga krav din syster har på julklappar från dig i år nu? 😉

    alltså, vad består det där overprice-teet av egentligen? är det guldflingor med i teblandningen? jag håller mig nog till mina vanliga teer då, tills jag blir rik som du säger. då kanske jag törs slösa lite pengar på såna saker.

    jag tror inte att de på arbetsförmedlingen förstår hur man lockar folk till möten, tänk om de bara bjöd på en liten kaka till vad mycket mer man skulle se fram emot att gå dit! fast det förstås, då kanske man inte skulle söka några jobb alls för det skulle vara så kul att gå till arbetsförmedlingen…

  2. Gud så härligt! Och gud så avis jag blir! Jag bläddrade i ett exemplar av hennes tidning på pressbyrån i sthlm sist jag var där och jag kan minst sagt säga att var bra sugen på att dra ut bilderna och böra tugga på dem 😉 Om bara papper smakade lite bättre ;P

  3. Tyvärr kan man inte köpa böckerna i Sverige. Eller det vet jag ju i och för sig inte till 100%, de kanske finns i storstäderna. I Kalmar är utbudet… ährm… mindre. Men Donna Hay-tidningarna brukar finnas på välsorterade Pressbyråar, oftast i lite större städer. Alltå inte i Kalmar, tyvärr… Men på Pressbyrån kan man alltid be dem ta hem tidningar, de är väldigt serviceminded.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration