Färsk ravioli med parma – snabbt som ögat!
Snabbare än så här går det nästan inte. Den färska köpe-raviolin behöver baka kokas i 3-4 minuter, när den runnit av blandas den med krispiga salladsblad, gärna några blad färsk spenat, parmaskinka och riven parmesanost. Vill man festa till det lite extra kan man ringla någon god tryffelolja eller olivolja över maträtten, och dra några varv med pepparkvarnen och strö över lite flingsalt. Sen är det klart! Perfekt till middag eller lunch de dagar då man inte har tid att laga mat, men ändå vill äta något fräscht och gott.
1 december, 2010
jag älskar färsk köpepasta. man känner sig så himla lyxig fast man knappt gjort ett smack, fina grejer!
jag tror inte killen som hade hand om röntgenkontrollen på bergens flygplats var så engagerad i sitt jobb, han satt med en väldigt dyster min och stirrade rakt fram konstant hela tiden. tittade inte ens på sina skärmar. så där var det bara att smuggla hejvilt!
det verkar som att föräldragenerationen överlag har svårt att acceptera det här med vätskeförbudet? min reskompis hade också en och annan rolig anekdot om sin far och vätskeförbudet 🙂
färsk ravioli is the shit. världens bästa snabbmat!
Det här lät ju både gott och enkelt, perfekt det sparar vi till samlingen 🙂