Andra Provsmakat Tips

Fazer Salmiakki – spring och köp!

Har ni provat den här salmiakfyllda mjölkchokladen? Om inte – gör det! Egentligen skulle jag haft med mig kladdkaka till fikat i eftermiddag, men den glömde jag hemma i kylen i all morgonstress, och om huvudet är dumt får fikatarmen lida. Men sedan överraskade Berra på jobbet (Emmys man) med att pigga upp vår glåmiga torsdagseftermiddag med den här salmiakfyllda mjölkchokladen, som vi alla åt av som om det inte fanns någon morgondag. Berra är en riktig fikafrälsare. Den här chokladen påminner lite om lakritsfylld Plopp, men eftersom den är mycket saltare är den också mycket godare, i alla fall enligt jobbets fikapanel. Imorgon blir det kladdkaka till fikat. Om jag inte glömmer den igen, vill säga.

2 september, 2010

15 kommentarer

  1. Det är den chodaste salmiakchokladen, helt klart! Älskar den! 🙂 Sist använde vi den i kladdkaka. Vi gjorde en helt vanlig kladdkaka men innan gräddning la jag på bitar av salmiakchokladen. Blev sååååå gott! 🙂

  2. Hej
    Jag vet att en butik i Kalmar har börjat sälja isländsk lakrits. Vet inte vad den heter men kan ta reda på det. Den choklad/lakritsenoch den finländska är nog det bästa vi kan få tag i.

    MVH
    Lasse

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration