Andra

Feskekörke-filosofi

Igår var jag i Feskekörkan i Göteborg, och där mötte jag den här simmiga blicken i en kyldisk. (Nästan som att gå på krogen i Kalmar, simmiga blickar och fullt av fula fiskar.) Jag kan inte låta bli att undra följande; Vem köper en sådan här fisk? Hur tillagar man den? Och vad smakar den? Ja, sådant kan man gå runt och fundera på.

21 juli, 2010

9 kommentarer

  1. Många fiskar är ruggigt fula, men grymt goda! Jättegoda att grilla! Mums! För oss som gillar fisk då… 😉 Men jag är övertygad om att många som inte gillar fisk, skulle göra det om de testade färsk fisk. Men jag har för mig att du har testat mer än en gång.

  2. Huga! Fast det hade vqrit lite kul att prova på att sätta tänderna i den, eller hur!?
    Om du kikar in till oss så finns det en award till dej där! Den är du väl förtjänt av.

  3. Den har jag sett utanför Willys i Karlskrona åxå.. i fiskbilen.. förskräckligt ful e den *S*

    Men även den fulaste fisken…………….

    Blev så full i skratt om det där med fula fiskar.. alltås det om "nästan som krogen i kalmar"..
    Jag var mycket på Broadway (Broddan) innan dom gick i konkurs… (chockad över att dom fått stänga när vi väl skulle dit efter MÅNGA år) i vilket fall som helst så passade din mening in dit PERFEKT *hehe*

  4. euuuuuuuuuuu! nu är jag klart ingen fiskätare heller, så jag tycker de flesta fiskar ser äckliga ut, men den här tar nog ändå priset faktiskt. rrrrys.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration