Andra, Café och fika

Fikapaus i snöyran

Häromdagen var ju min kompis Carolina och jag i Gårdby och finfyndade på den där underbara loppisen/antikaffären som jag skrev om i söndags, och självklart stannade vi även till för en obligatorisk fika på Gårdby Café och Lanthandel. Snön föll i stora, tunga flingor utanför fönstret, och då är det alltid extra mysigt att kura inomhus bakom spetsgardinerna med en kopp rykande varm choklad med vispgrädde och marshmallows.

Jag har bloggat om Gårdby flera gånger förut, men det är alltid kul att komma dit och ta lite nya kort, utbudet i inredningsbutiken inne på gården uppdateras ju efter årstiderna, och jag har alltid utrymme för lite nytt lullull hemma. Men om någon skulle fråga Olof om han tycker att jag behöver köpa ännu fler ljuslyktor än vad jag redan har skulle han nog svara Nej. Kan man ha en ljuslykte-fetisch? I så fall har jag det. Min mamma också, för den delen. Det är nog ärftligt.


Just den här dagen gick helt och hållet i fikats tecken. Efter att ha smort kråset i Gårdby åkte vi vidare till våra vänner på glöggmingel, där vi träffade både gamla och nya bekantskaper. Alltid trevligt att stöta på andra som också bloggar!

5 Kommentar

 1. Sofia

  13 december, 2012 at 8:37 e m

  Åhhhh dit MÅSTE jag åka : ) vilket ställe gahhhhhhhhhh : ) kram Sofia

 2. marremorr

  13 december, 2012 at 8:40 e m

  Så mysigt! Jag var i Gårdby i somras och åt en bit mat. Verkligen trevligt!

 3. Marija

  14 december, 2012 at 6:38 f m

  Gårdby är aldrig fel.

 4. Malin`s Diner

  14 december, 2012 at 8:50 f m

  Åh, I like A LOT!

  Kram och tack för dina hälsningar genom Lars då och då

 5. Christine

  14 december, 2012 at 10:10 e m

  Ser ut som ett mysigt ställe.
  Imorgon ska jag besöka Tant Grön och Tant Gräddelin. En butik med blommor och inredning och ett café.
  Det ligger i Vintrosa utanför Örebro om någon vill åka dit. Kika in på deras Facebook-sida.

  Ha en bra helg!
  Kram Christine
  http://www.matikvadrat.se

Lämna en kommentar