Andra Café och fika

Fikapaus i snöyran

Häromdagen var ju min kompis Carolina och jag i Gårdby och finfyndade på den där underbara loppisen/antikaffären som jag skrev om i söndags, och självklart stannade vi även till för en obligatorisk fika på Gårdby Café och Lanthandel. Snön föll i stora, tunga flingor utanför fönstret, och då är det alltid extra mysigt att kura inomhus bakom spetsgardinerna med en kopp rykande varm choklad med vispgrädde och marshmallows.

Jag har bloggat om Gårdby flera gånger förut, men det är alltid kul att komma dit och ta lite nya kort, utbudet i inredningsbutiken inne på gården uppdateras ju efter årstiderna, och jag har alltid utrymme för lite nytt lullull hemma. Men om någon skulle fråga Olof om han tycker att jag behöver köpa ännu fler ljuslyktor än vad jag redan har skulle han nog svara Nej. Kan man ha en ljuslykte-fetisch? I så fall har jag det. Min mamma också, för den delen. Det är nog ärftligt.


Just den här dagen gick helt och hållet i fikats tecken. Efter att ha smort kråset i Gårdby åkte vi vidare till våra vänner på glöggmingel, där vi träffade både gamla och nya bekantskaper. Alltid trevligt att stöta på andra som också bloggar!

13 december, 2012

5 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration