Andra

Filmtajm!

Härliga fredag! Ikväll får det bli movienight! Olof och jag har som tradition att varje december titta på Love Actually och The Holiday för att verkligen komma i julstämning. Enligt mig är de två av de allra bästa julfilmerna! Vilka julfilmer gillar ni?

9 december, 2011

6 kommentarer

  1. Är det säkert att Olof är lika taggad inför er årliga julfilmkväll? Eller mutas han på något vis 😉
    Ha en trevlig helg! Blir ännu mer sugen att smida framtidsplaner när jag ser ditt inlägg från Gårdby. Tänk om vi kunde ta över Kullzenska…

  2. Haha! Denna tradition finns även i vårt hem! Ett år upptäckte jag till min förskräckelse att någon lånat Love Actually utan att lämna tillbaks så jag åkte och köpte en ny. Bästa julfilmerna!

  3. Visst är dessa två filmer underbara! sett dom några ggr och man tröttnar aldrig 🙂 Underbart att mannen oxå sitter med när det vankas romantik på filmduken,har turen att ha en sån här hemma som gärna slukar romantiska filmer. Är oxå väldigt förtjust i "Scrooged" som är en gammal julfilm då man ser vad julens budskap kan ändra tom en gammal sur gubbe "skratt". "Måndag hela veckan" är ännu en rolig och mysig rulle! Önskar er en underbar lördagkväll! Kram.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration