Finpastan från De Cecco – HÄR hittar ni den!
Inlägg i reklamsamarbete med Delitea.se
Har ni saknat finpastan från De Cecco? Jag vet att vi är många matintresserade som älskar pastan från De Cecco, och att betydligt fler än jag blev upprörda när stora kedjor som ICA slutade sälja märket för ett par år sedan. (Sedan kanske inte alla var så drastiska som jag och började maila med ICA i ärendet, men vad GÖR en kvinna inte för att få sin pasta?) Det är skillnad på pasta och pasta, det säger jag bara, och har man provat De Ceccos pasta vill man faktiskt inte ha någon annan. Och nu är den lätt att få tag på igen! Det bästa av allt är att man inte måste åka till Stockholm eller någon annan storstad och fylla resväskan. Många av oss bor ju faktiskt på landet. Jag har börjat beställa hem flera paket pasta åt gången från Delitea.se, en hyvens webshop som har ett väldigt stort sortiment när det kommer till mat. Och bäst av allt är såklart att de har ett rejält utbud av pasta från De Cecco. Beställningen är gjord i en handvändning, pastan kommer efter bara någon dag, det är billigt och det är fraktfritt. Jag har sedan den här upptäckten beställt hem lådvis med pasta.
Och nu har jag fixat ett erbjudande till er! Om ni också vill handla pasta från De Cecco på Delitea.se får ni 10% rabatt om ni anger koden livetsgoda i kassan. Koden kan användas hur många gånger som helst, och gäller fram till och med den 15:e december.
Vad gör jag då, med all min finpasta? Allt möjligt. Vi gör av med i snitt ett paket i veckan, och nu när vi fått så mycket höstkantareller lagar vi ofta en höstig pastasås.
Höstpasta med svamp, timjan och zucchini, 4 portioner:
pasta för 4 personer, t ex fettuccini
1 liten rödlök
1 klyfta vitlök
en halv, liten zucchini
ca 150-200 g champinjoner
ca 150-200 g kantareller
ett knippe färsk timjan
3 dl grädde
1 msk grönsaksfond
salt och peppar
ca 2 msk pumpakärnor till garnering
riven parmesanost till garnering
Hacka löken, pressa vitlöken och skiva zucchinin i halvmånar. Fräs i smör eller olja tills det mjuknat något, och förflytta sedan allt till en tallrik. Ansa och skiva svampen och stek den i smör tills det mesta av vätskan gått ur. Häll tillbaka löken och zucchinin, och häll i hackad timjan (spara några blad till servering), grädden och grönsaksfonden. Låt koka upp, och smaka av med salt och peppar. Toppa varje portion med pumpakärnor och riven parmesanost.
Jag gillar också DeSecco, visste inte att den gick att köpa online!
Tack för rabatten, Kram!
Jovisst, den finns online minsann! Bara att bunkra upp! 🙂 Kram!
Igår letade jag rätt på ditt recept på kolasnittar, men istället för att smaksätta med lakrits tog med en nypa saffran. Helt genialiskt! Så gott! Rekommenderas å det varmaste!
Åh vilken bra idé! Det ska jag absolut testa snarast! Har jultema med mina receptreportage och är på jakt efter lite inspiration till julgott. Tusen tack för tipset Eva!
På riktigt – bästa pastan! Älskar att den också är vegansk ❤️
Just det ja, ännu en grej som är bra med den ju! 🙂
👍🏻😎
🙂
Absolut bästa pastan ( fast det vet du ju redan att vi är överens om 😉)! Vi hade faktiskt tänkt att beställa hem ett gäng så den koden sitter ju som krocketklubban på smalbenet, danke!
Kram på er!
Haha, då sitter den riktigt bra med andra ord! Så ska jag också börja säga. 🙂 Kram på er!
Åh den är ju sååå jäkla god. Fick den i smakboxen för längesedan och letade som tusan efter den länge tills jag hittade den från en finsk leverantör. Och tokigt blev det. Jag lyckade trycka på hemkörning haha! Typiskt mig🙈Ha en fin kväll raring.
Kram Malin
Haha, det låter dyrt! 🙂 Här kan man bunkra upp till ett mycket bättre pris, i alla fall. Hehe. Stor kram Malin!