Sponsrat inlägg

Fokus på design de luxe

I samarbete med Nordic Nest

Getostsallad

Visst vill man bara sätta ner besticken i den här varmbakade getosten? Och inte vilka bestick som helst heller, utan ett par klassiska, hållbara designbestick!

Hela maj månad firar den Kalmarbaserade nätbutiken Nordic Nest 30 dagar av design, där de i årets största designfest lyfter fram skandinaviska designklassiker och har nya erbjudanden varje vecka.

Snygga bestick Gense

Till mina favoriter hör det här klassiska besticksetet Focus de luxe från Gense som lanserades 1955. Besticken ligger perfekt i handen och funkar finfint i diskmaskinen.

Besticksetet är på erbjudande och hittas här och är en perfekt present så här i examenstider. Med en uppsättning på fyra matskedar, gafflar och knivar kan en nybakad student börja samla på sin egen bestickserie som håller hela livet. Och det är ju precis den sortens gåva man gärna vill ge – en tidlös klassiker som är hållbar och kan användas varje dag.

25 maj, 2020

2 kommentarer

  1. Åh det var ett retro bestick! Vi har också Gense bestick men inte den modellen. Har du tips på muffins med rabarber? Muffinsdagen idag tydligen! Tänkte inspireras av ditt pajrecept med kanel! Gjorde krämen och den var ju lätt den godaste! Kanelen tar bort strävheten från rabarberna.

    1. Åh, det visste jag inte det var muffinsdagen! Alltså nääää, jag har nog inget sådant recept. men skulle jag ha gjort sådana muffins hade jag utgått ifrån ett vanligt muffinsrecept och haft i lite extra vanilj, och så hade jag skurit rabarber i småbitar och fräst i stekpanna innan i kanel, smör och nymortlad kardemumma, så att det mesta av vätskan gått ur. Och sockrat lite. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration