Andra

Fördelen med att fota mat

Så här såg det ut i söndags eftermiddag när vi fotade bilder till matreportaget som jag just nu sitter och skriver. Fördelen med att fota maten ihop med ett glas vin är att det är helt legitimt att dricka upp det där glaset sedan, för att slänga ut det vore ju ett helgerån. Olof tycker att vi borde ta det hela ett steg längre och börja fota mat som passar till whisky. Hrm, ja. Nu ska jag skriva vidare. Trevlig tisdagkväll, kära vänner!

25 september, 2012

12 kommentarer

  1. Åh, vad jag älskar sånna här "bakom kameran" bilder!!! Jag kämpar här hemma för att lära mig hur man bäst fotar mat så att den faktiskt ser aptitlig ut, himla klurigt! 🙂

  2. Det är klart man inte vill slänga ut ett glas gott vin 🙂
    Jag gillar inte den mörka årstiden för det gör det så mycket besvärligare att fota. Har du några bra tips vad gäller att fota då det är mörkt ute? Man vill ju få till bra ljus men ändå så vill man ju att ljuset ska falla naturligt.
    Kram!

  3. Desiree – förlåt för gruvligt sent svar på din kommentar! Fototips i mörkret, hmm… stativ är himla bra. Och blixtar. Har man ingen blixt är det bra med några lampor, gärna riktningsbara sådana, med rejält med flås i.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration