Andra

Förrätt till påsk – fyra förslag

Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig! En bra förrätt som går att förbereda i god tid är sparrissoppan. Lika tacksam är förrätten med en skållad tomat och citronsmakande färskost inlindad i parmaskinka. Eller varför inte cocotter med valfri fyllning? Eller sparris. Bara som den är, eller kanske med ugnsrostad parmaskinka och ett pocherat ägg? Det blir det på min påskmiddag! Kanske en och annan bit parmesan också, och några små pinjenötter.

21 april, 2011

2 kommentarer

  1. Åt ugnsrostad sparris med parma och parmesan förra veckoslutet och det var utan tvekan den bästa förrätten på länge. Vårig, knaprig, salt, och italiensk men framförallt enkel. Men ska absolut testa på det där cocotte-receptet, för det låter så himla spännande. Älskar ägg i alla former. Ha en riktigt glad påsk Helena! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration