Andra

Förutsägbart?

God förmiddag! Hoppas att ni har ätit en god frukost och att ni har fint vårväder. Efter en stunds filosoferande över diverse oväsentligheter har jag kommit fram till att mina helginlägg oftast är ganska förutsägbara; jag går en morgonpromenad med Olof och Bally i vårsolen, sedan dricker jag varm choklad med vispgrädde och äter mina fusksurdegsbröd. Men det är ju å andra sidan precis det jag brukar göra, och precis det jag har gjort idag också. Konservativt, men trevligt. Men visst skulle ni bli förvånade om jag en morgon istället skrev att jag vaknat riktigt bakfull och tatuerat in ordet ”bitch” i svanken?

Men nej, så är det inte. Istället frukostmyser jag i mina nya strumpor som jag bara inte kunde låta bli att köpa när jag såg dem på HMs barnavdelning för några veckor sedan. Allt med Kakmonstret känns väldigt…jag.

Och så dagens tips – glöm inte att vara med och tävla om att vinna prylar från Rice värda över 600 kr! Det är inte så många som är med och tävlar, så vinstchanserna är stora! Klicka här för att komma direkt till tävlingen. Och ha en jättebra lördag, kära vänner!

24 mars, 2012

13 kommentarer

 1. Har precis rört ihop en sats fusksurdegsbaguette som jag ska bjuda mina vänner på imorgon på brunch. Lyxigt! I dag fuskade vi med bake off bröd och smarrig smoothie. Inte dum start det heller!

 2. Söta strumpor 🙂 Hemma hos oss blir det nuförtiden croissanter på helgen. Jag har hittat ett super recept på croissant, receptet kommer på bloggen snart 🙂

 3. Ja du, det hade varit överraskande!!! Men ganska skönt att ha lugna traditioner eller hur…*haha*

  Ha en mysig fortsättning på helgen!

  Kram Mariette

 4. Precis samma konstaterade vi idag när dagens inlägg skulle skrivas, jösses vad helgerna (och andra dagar också för den delen) ser ungefär lika ut. Inte för att det gör oss någonting alls faktiskt, vi trivs med det, och det verkar ju du också göra med dina fina helger.
  Men en "Bitchtatte" i svanken gjord på fyllan… nej då tycker vi nog att du ska fortsätta vara konservativ:) Kanske tatuera in det ordet istället?

  Ha en fortsatt konservativt skön helg!
  Kram.

 5. Mmmm…maj gad! Lavendelglassen alltså! Jag har varje gång tänkt, när jag tittat på "It's complicated", att undrar hur den där lavendelglassen smakar? Men av någon anledning har det aldrig blivit av att jag gjort det själv..men nu inspirerade underbara du mig att göra egen. Semi-freddo blev det dock, precis som för dig (hittade även ditt gamla recept när du vispade i kastrullen på spisen). Blev ingen honung dock, kände när jag läste ditt recept att jag ville prova med vanilj och lavendel..det kändes som "rent och enkelt"..och GOTT! Och jo, visst känns det som om jag vill göra lavendelglass många helger i rad framöver! Varma kramar söta du

 6. Ha ha, så himla roligt o härligt att du har köpt barnsockar 🙂 Kanske jag oxå skulle göra, så att jag inte blir en alltför tråkigt vuxen mamma! Ha en skön dag!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration