Andra

Fredag – igen!

Det är inte klokt vad veckorna går fort! Det var ju fredag precis häromdagen. Nu väntar veckans bästa kväll med fredagsmys framför brasan, god middag och fredagsvin. Sedan blir det nog en mysig film tillsammans med en trött liten hund som ligger på rygg i soffan med tassarna i vädret. Jag ska tända upp i mitt nya lykthus också! Jag är snudd på besatt av ljuslyktor och kan alltid hitta ursäkter att köpa nya, något jag är övertygad om att jag har ärvt efter min mamma, hon är också bra på att motivera sina inköp. Det går nog i släkten. Just det här lykthuset fick jag i julklapp av min svärmor, hon har nätshoppat det på Broarne. Trevlig fredagkväll på er nu, allihopa!

20 januari, 2012

11 kommentarer

  1. Visst är det extra mysigt med fredag då man äter gott och njuter av att man har en hel underbar helg framför sig 🙂 Då man vet att man kan sova länge på lördag och gotta sig med en underbar låååång frukost! Önskar dig en fin fredagkväll och helg! Kram Lenita

  2. Hej!
    Hittade hit via bloggen Gourmetmorsan och surdegsbaguetterna, de ska strax in i ugnen 🙂
    Har också en passion för ljuslyktor och bara älskar ditt lilla hus! Har aldrig sett just denna variant, jättefin. Hade Elle mat & vin länge, men skiftade till mer heminredning – nu blev jag himla sugen att kika. Tack för tipset om deras hemsida!
    Kommer absolut kika in här hos dig igen 🙂
    Ha en trevlig helg! Suz

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration