Andra

Fredagskänsla!

Då var det äntligen fredag igen! Idag har jag sett extra mycket fram emot att få komma hem och sparka av mig skorna, för jag har varit riktigt trött hela veckan. Jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare om kvällarna. Jaja, nästa vecka… Men nu är det fredag, och vi dricker fredagsvin och har höstpremiär för att elda i öppna spisen i köket. Regnet smattrar mot rutorna, det är mörkt ute och vi lyssnar till sprakandet från brasan. Till middag blir det kött, sås och potatis. Bland det allra bästa man kan äta en fredag. Eller vilken dag som helst, egentligen. Trevlig kväll, på er!

5 oktober, 2012

3 kommentarer

 1. Det är fredagskänsla de! Trötta men ändå "pigga" i sinnet, det är okej att koppla av med ett glas vin, även om jag nu inte är så vuxen så jag lärt mig dricka vin men det låter bra. Och regn som vräker ner, en tänd brasa och bara njuuuuta!

  Vad är det i den goda såsen? Champinjoner?

  Önskar er en finfin fredagkväll!
  Kram Linda

 2. Kanske sviterna från förra helgen som sitter i. Plus att det är mörkt och grått ute. Då bli man trött! LIte vin på fredagkväll brukar göra att man somnar tidigt…:)
  Trevlig helg!

 3. Lät som en mycket bra fredagskväll. Stor kram till er båda från Kreta gahhhh vad vi har det bra här kram Sofia hälsa dina fina Olof och Bally

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration