Andra Frukost

Frukost framför brasan

Godmorgon! Inatt har det fallit snö här på Öland, vilket gör det extra mysigt att tända en brasa och lyssna på det värmande sprakandet när man äter frukost.

Idag blir en sån där mysig hemmadag när man bara går runt i myskläder (eller de där rutiga pyjamasbyxorna från Adelsten…) och småplockar här hemma. Bally har vänt upp och ner på soffkuddarna ute i vardagsrummet och tryckt ner sin lilla nos mellan dynorna, och låter hälsa att han inte ämnar göra många knop idag. Söndagar är helt enkelt väldigt trevliga.

22 januari, 2012

21 kommentarer

 1. Åh, det ser ljuvligt ut. Tänk att få sätta sig där vid dukat bord <3

  Kram Anna

  Måste bara säga en sak!
  När man följer bloggar så blir det lite av en livsstil och man lär sig lite mer om männiksan bakom bloggen. För mig är ju nästa steg Emmas bloggträff i Malmö och i natt drömde jag om detta och då var du med!!! hahhah s¨tokigt allt kan bli. Hur som helst var du den enda jag kände igen på bloggträffen och du hade extremt långt hår. Jag pratade inte med en människa och när jag kom till mitt hotellrum hade jag glömt att tacka Emma. Ja, du ser och det fanns mycket som var konstigt i drömmen!
  Tur man vaknade upp från den mardrömmen!!!

  Ha en fin dag, du ser ju ut att få en bra start :=)

 2. Låter som att ni också har en härlig söndag framför er, trevligt! Moma, du är välkommen på frukost när du vill! 😉

  Och Coolaanna – det är bäst att jag inte klipper mig innan bloggträffen då! 😉 Ska bli jättekul att ses i Malmö!

 3. Ooh! Hade gärna hoppat in på en av dina stolar och ätit frukost:-) Vilken myskänsla med sprakande brasa och detta goda bröd som jag såg!Här på västkusten är det soligt och +-grader idag….skall försöka njuta av det :-)Kram på dig och ha en fortsatt trevlig lugn söndag!

 4. Ser helmysigt ut. Måste bara få fråga – är brödet hembakat? Det ser så underbart gott ut och jag blev jättesugen på att baka bröd när jag såg det. Tacksam för svar. Lotta

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration