Fusk-fromage
Hemmagjort i all ära, men ibland har man faktiskt inte tid. Eller är man helt enkelt desperat efter en snabb efterrätt. Om man har lite färsk mynta hemma kan man ju alltid pimpa sin dessert med den, så känns det kanske lite bättre. Fromagen på bilden med passions- och mangosmak kändes i alla fall som ett bra val när jag sprang mellan Maxis hyllor som en skållad råtta häromkvällen. Eller var det mousse? Jag kommer inte ihåg. Gott var det i alla fall.
9 maj, 2010
Det är faktiskt Jimmy som bruka diska här hemma, jag lagar maten och så diskar han. Men under helgen har han varit bortrest så det kändes lite taskigt att låta honom diska all disk när han inte ens ätit på den. Så jag fick väl vara snäll och diska själv för en gångs skull 😉
Sån där mousse/fromage brukar jag fuska med som tårtfyllningar ibland. Det får man faktiskt, man kan inte alltid vara världens bästa hemmakock!
Just den smaken har jag inte prövat men det var samma märke jag använde i kärlekstårtan, citronfromagen. Den är verkligen superfräsch!
Ja men absolut, ibland har man ju inte tid. Och då kan man få fuska 🙂 Hur var middagen med Olof?
Med rätt tillbehör så funkar det mesta. 🙂
Men hur god var den då? gav den mersmak. Nån bismak?
Nyfiken…
Hoppas ni får en trevlig vecka på Öland och kanske lite sol!
Du som är så duktig på mat & bak!
Tänkte jag passa på att tipsa om en NY tävling på min blogg. 2st vinnare av pris värda 1200kr Plus att alla deltagande får en "gåva" Så skynda in och se hur du kan delta!
http://maddesmumms.blogg.se/2010/may/utkast-maj-4-2010.html
Fromagen var faktiskt förvånansvärt god. Och mycket godare dagen efter, faktiskt! Då hade den fått ännu bättre konsistens, och den smakade mycket mer.