Andra Efterrätter

Fusk-fromage

Hemmagjort i all ära, men ibland har man faktiskt inte tid. Eller är man helt enkelt desperat efter en snabb efterrätt. Om man har lite färsk mynta hemma kan man ju alltid pimpa sin dessert med den, så känns det kanske lite bättre. Fromagen på bilden med passions- och mangosmak kändes i alla fall som ett bra val när jag sprang mellan Maxis hyllor som en skållad råtta häromkvällen. Eller var det mousse? Jag kommer inte ihåg. Gott var det i alla fall.

9 maj, 2010

7 kommentarer

  1. Det är faktiskt Jimmy som bruka diska här hemma, jag lagar maten och så diskar han. Men under helgen har han varit bortrest så det kändes lite taskigt att låta honom diska all disk när han inte ens ätit på den. Så jag fick väl vara snäll och diska själv för en gångs skull 😉

    Sån där mousse/fromage brukar jag fuska med som tårtfyllningar ibland. Det får man faktiskt, man kan inte alltid vara världens bästa hemmakock!

  2. Just den smaken har jag inte prövat men det var samma märke jag använde i kärlekstårtan, citronfromagen. Den är verkligen superfräsch!

  3. Fromagen var faktiskt förvånansvärt god. Och mycket godare dagen efter, faktiskt! Då hade den fått ännu bättre konsistens, och den smakade mycket mer.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration