Andra

Gårdagens festmåltid

Igår matsurfade vi hos Ylva och Magnus, och det var en festmåltid utan dess like; menyn var bättre än på de flesta restauranger i stan. När vi kom dit fick vi en hallonsmakande välkomstdrink (där jag misstänker att vaniljvodka fick ackompanjera hallonen), sedan följde minivästerbottenpajer toppade med gräddfil och rom på rucolabädd, och därefter smördegsinbakad oxfilé med potatisgratäng och sås. Matkoman var total, jag åt tills det verkligen inte fanns någon plats kvar, så gott var det. Ylva bryner först oxfilébitarna, sedan lägger hon på skivor med vitlöksost innan hon rullar in filébitarna i smördeg och stoppar dem i ugnen, då blir det extra gott. Efterrätten bestod av marängtårta med daim, och att jag fick stryk i kortspel. Jag får i och för sig alltid stryk i kortspel. Nu kvarstår bara frågan vad vi ska bjuda dem på nästa gång de kommer hem till oss? Ribban ligger högt nu… 😉

10 januari, 2010

3 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration