Andra Butiker Öland

Gårdsbutiken bygger ut

Olof och jag är helt överens om att det inte finns något kött som slår det vi brukar köpa i gårdsbutiken. Det är hängmörat nötkött från glada kossor som gått och betat på Ölands Alvar, och vi vet att killarna som driver företaget är mycket måna om djuren. 
Man har på senaste tid börjat hitta deras kött i allt fler butiker, men vi föredrar att köra den fina ölandsvägen ner mot Mörbylångahållet tills vi kommer till Bårby, där butiken ligger.

Och nu har de byggt ut! För två månader sedan nyöppnade de i utökade lokaler.

Olof valde ut några fina styckdetaljer att fylla upp frysen med inför sommarens grillmiddagar.

Korv i mängder! Eller som vi uttalar det i den här delen av Sverige – kååååv.

Nytt på hyllorna var färskosten från ett lokalt gårdsmejeri på södra Öland. Vi provsmakade alla ostarna, och kunde sedan konstatera att vi tyckte bäst om den med smak av vitlök, tätt följt av gräslöken och rosépepparen. Inte för att den med smak av tryffel gick av för hackor, den heller. Den som vill veta mer om gårdsbutikens öppettider och exakta läge kan klicka in sig här, hos Ölands Kvalitetsprodukter. 

10 juli, 2013

9 kommentarer

  1. hohoho sitter här o det nästan rinner i mungiporna….ha tänkt gå in i butiken sååå många gånger när man varit på väg till Hulterstads fotbollsplan…men det blir nog en tur i veckan man har ju semester o jag måste bara pröva hamburgarna du hade i din blogg för ett tag sedan!!! HA en fin vecka kram från Maja

  2. Ja men visst, där hade man ju trivts som fisken… eller kanske som charkuteristen är rättare sagt:) Kåååv som korrrrv, goda ser dom i alla fall ut att vara!

    Kram på er,
    H(o A)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration