Andra Tips

Glada Fat

Jag fick en fråga om kakfatet i mitt förra inlägg, och jag kan berätta att det kommer från Glada Fat, som drivs av två kreativa kompisar till mig. De åker runt på loppisar och fyndar gamla (och glada) fat som de sedan utefter form och färg parar ihop och gör kakfat av.

  Varje fat har ett eget namn, det här fatet heter Versailles. Kan tänka mig att det hade passat Marie Antoinette!

Själv blev jag förälskad i alla faten, och hade extra svårt att släppa ifrån mig det med Bambi högst upp. Det fatet står numera i mitt kök, fullt med clementier på alla våningar. Ska nog sticka i några nejlikor i dem i helgen…

Det är svårare än man kan tro att få till det med faten, de måste passa ihop storleksmässigt, det man väljer att stapla dem på måste vara stadigt, och fästanordningen måste fungera.

Fler glada fat finns på Glada Fats hemsida!

3 december, 2010

12 kommentarer

  1. Jag trodde det var du som hade inspirerats av äntligen hemma. Där gjorde de något liknande, men sprayade sedan allt vitt, vilket helt tog bort charmen. Här var såå många kakfat jag gillade. Särskilt det med turkosa toner, men det verkar vara sålt.

  2. Men gud vilken rolig idé, önskar att jag hade kommit på det själv! Förstår att du fastnade för Bambi-fatet, det var ju superfint! Måste gå in och kolla hemsidan 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration