Andra Efterrätter Tips

Glass på mjuk, rostad pepparkaka

Är det någon som har testat att baka mjuk pepparkaka? Och om så är fallet, är det någon som har någon halvtorr gammal skiva kvar av den? Då är dagens hetaste tips att stoppa ner den i brödrosten, och sedan lägga en kula glass på den så fort den har poppat upp. Smakar precis lika ljuvligt som det låter!

8 december, 2011

7 kommentarer

  1. Testa också en rostad skiva mjuk pepparkaka med en eller två skivor brieost, toppad med lite fikonmarmelad och några pistagenötter. Gott!

  2. Wow – vilket tips! Måste testas! Bakade en mjuk pepparkaka häromsistens och klippte ner små bitar av dumlekola med pepparkakssmak i smeten. Riktigt smaskigt!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration