Andra, Efterrätter, Tips

Glass på mjuk, rostad pepparkaka

Är det någon som har testat att baka mjuk pepparkaka? Och om så är fallet, är det någon som har någon halvtorr gammal skiva kvar av den? Då är dagens hetaste tips att stoppa ner den i brödrosten, och sedan lägga en kula glass på den så fort den har poppat upp. Smakar precis lika ljuvligt som det låter!

7 Kommentar

  1. hulya-marcopasha

    8 december, 2011 at 7:52 e m

    Hi, I just baked a soft ginger pound cake. I shall remember your tip for the last piece. I really enjoy your blog and good luck with your new position.

  2. Anonym

    9 december, 2011 at 9:01 f m

    Testa också en rostad skiva mjuk pepparkaka med en eller två skivor brieost, toppad med lite fikonmarmelad och några pistagenötter. Gott!

  3. Nellie - Sockertussen

    9 december, 2011 at 11:58 f m

    Hej!
    Jag tänkte tipsa dig om en tävling på min sida, du kan vinna ett unikt, valfritt smycke! Kom gärna och var med =)

    Ps. Nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =D

    Kram
    /Nellie

    http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html

  4. Alexandra - Kärlek på tallrik

    9 december, 2011 at 12:50 e m

    Det låter himmelskt, jag har faktiskt aldrig provat att rosta mjuk pepparkaka O.o Måste bli av den här vintern i alla fall, om något!

  5. Pernilla

    9 december, 2011 at 4:02 e m

    Wow – vilket tips! Måste testas! Bakade en mjuk pepparkaka häromsistens och klippte ner små bitar av dumlekola med pepparkakssmak i smeten. Riktigt smaskigt!

  6. Marion

    9 december, 2011 at 10:18 e m

    Åh så gott, det bara måste jag smaka.
    Bara det är en anledning att baka mjuk pepparkaka i helgen.

  7. Gottegrisen

    10 december, 2011 at 10:13 f m

    Återvinning brukar innebära tråkiga turer till sopstationen. Den här formen av återvinning tilltalar mig mer ;o)

    Trevlig helg!!

    //Linda

Lämna en kommentar