På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Hi, I just baked a soft ginger pound cake. I shall remember your tip for the last piece. I really enjoy your blog and good luck with your new position.
Testa också en rostad skiva mjuk pepparkaka med en eller två skivor brieost, toppad med lite fikonmarmelad och några pistagenötter. Gott!
Hej!
Jag tänkte tipsa dig om en tävling på min sida, du kan vinna ett unikt, valfritt smycke! Kom gärna och var med =)
Ps. Nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =D
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html
Det låter himmelskt, jag har faktiskt aldrig provat att rosta mjuk pepparkaka O.o Måste bli av den här vintern i alla fall, om något!
Wow – vilket tips! Måste testas! Bakade en mjuk pepparkaka häromsistens och klippte ner små bitar av dumlekola med pepparkakssmak i smeten. Riktigt smaskigt!
Åh så gott, det bara måste jag smaka.
Bara det är en anledning att baka mjuk pepparkaka i helgen.
Återvinning brukar innebära tråkiga turer till sopstationen. Den här formen av återvinning tilltalar mig mer ;o)
Trevlig helg!!
//Linda