Guldkorn ur arkivet

Glass till mellanmål? Javisst!

Glasspinnar yoghurtMorötter i all ära, men om någon håller ett morot i ena handen och en yoghurtglasspinne i andra när klockan är 10.00 och jag är sugen på mellanmål så hugger jag ju helt klart yoghurtglasspinnen. Den kan faktiskt nästan klassas som nyttig också. Men konstigt nog känner man sig lite onyttigare när man äter sin yoghurt i form av en glasspinne än när man äter den i en skål med tinade hallon och lite granola på toppen. Eller är det bara jag? Om jag mixar lite grönkål och fyller upp några glassformar så kanske till och med det blir roligt? Nästan värt att testa. Men tills dess – här hittar ni recept på glasspinnar med yoghurtglass, bär och granola.

2 Kommentar

 1. Marija

  13 mars, 2019 at 3:49 e m

  Ser onekligen smarrigt ut:- )

  1. Helena

   15 mars, 2019 at 8:17 f m

   Tack! Jo, det är gott. Och mättande! Jag orkade inte ens hela min, Olof fick äta upp det sista. 🙂

Lämna en kommentar