Andra Glass

Glasspremiär

Okej, man kan väl knappast kalla det för glasspremiär när man äter glass oftare än grönsaker, men häromdagen hade vi i alla fall premiär för glass i hamnen. En hyvens aktivitet när man bor i en kuststad, det är jättemysigt att köpa sig en glass och strosa runt i hamnen och titta på båtarna. Ännu mysigare är det att bedriva detta kuststadsnöje kvällstid, för då sitter båtägarna i sina båtar och dricker vitt vin och äter räkor, och det ser så gemytligt ut att man vill bjuda in sig själv på första bästa båtdäck. En mycket trevligt anledning att ha båt, om man nu inte skulle vara så road av segling.

På tal om något helt annat – såg ni Fyra Bröllop ikväll? Nu vann ju inte våra kompisar Calle och Louise, men de var lika glada för det. Och för mig var det utan tvekan det bästa bröllopet!

Bally flåsade i värmen på glasspremiären men hade ändå den goda smaken att lämna vår glass i fred. Den tog slut lika fort ändå.

Imorgon ska Remsan och jag vara med på radion igen! Mellan kl 10.00-12.00 kommer vi att prata i musikpauserna, den här gången blir det kring temat sommarmat och buffé.

26 maj, 2011

6 kommentarer

  1. Så läskande bilder, snart får det nog bli glasspremiär här också. Fattar inte varför det har dragit ut på tiden så… Mjukglass med smält stelnad choklad på är ju bara så gott. Köpte en sådan på Byttan (i Kalmar) förra året. Smaskens!
    Och ja, jag kollade på bröllopsprogrammet. Det var ett jättefint bröllop, dock har jag inte sett de andra så jag har inget att jämföra med. Du var ju även med på några hörn. 😉 Fin klänning hade du!

  2. Tack snälla rara söta för den supergoda tårtan!
    Jag hörde er på radion och blev såå sugen och sen fick jag
    smaka på radiotårtan! Vilken lyx 🙂 ses imorgon! Kramar

  3. Tack Frida! Det är en vintageklänning från mormor, hon har massa fina klänningar från 50- och 60-talet som syrran och jag älskar att ha på oss! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration