Andra Fest Säsong

God fortsättning!

Gott Nytt År allihopa! Hoppas att ni har fått en god start på det nya året! Här har det varit full rulle från morgon till kväll alla dagarna, därav den ofrivilliga bloggtorkan. Längre fram i veckan ska jag se om jag inte kan krysta ur mig en årskrönika också. Tills dess kan man ju alltid spana in förra årets årskrönika. Eller förrförra blir det ju. Ni fattar. 2010. Också ett hyvens år! Men – nu är det dags för 2012, ett år som jag är övertygad om kommer att bli toppen! Det inleddes i alla fall riktigt bra; vi var mätta på lammstek och efterrätt, och skålade in det nya året i champagne och tittade på grannarnas fyrverkerier. Gratis underhållning är alltid trevligt.


Till stora delar körde jag recycling på 2010 års meny inför kvällen; Kir Royal till välkomstdrink, skållad tomat med färskostfylld parma till förrätt, lammstek med potatisterrin och rödvinssås till huvudrätt och en underbar mintchokladtårta till efterrätt, som förtjänar ett eget blogginlägg framöver. Men eftersom alla maträtterna redan finns dokumenterade på bloggen i tidigare inlägg får ni hålla till godo med bilder på dukningen. Syrran hade som vanligt gjort fina blomsterarrangemang att ställa på bordet, och vi använde mormors fina gamla porslin och undertallrikar från 50-talet.

Imorgon ska jag lägga upp bilder på när vi lagade indiskt!

2 januari, 2012

14 kommentarer

  1. God fortsättning önskar jag er! Skall bli så spännande att få följa dig 2012 och se vad du hittar på här inne 🙂 Kram.

  2. Gott nytt år! Vilket fint porslin, kul att använda gamla saker från mormor och farmor. För att ta det lite lugnt dagen efter nyårsfirande hos vänner såg vi på Love Actually. Fin-fin film så måste ses varje vinter. /Marty

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration