Andra

God fortsättning!

God fortsättning, kära vänner! Vi inleder året med januaribilden från min almanacka med matbilder som jag köpte i Toscana på vår bröllopsresa. (En av ytterst få souvenirer från den resan som inte gick att äta.) Matkonst är den allra bästa konsten!

Hade ni en härlig nyårsafton igår? Olof och jag var hemma hos min mamma och Günter, som bor på gångavstånd från vårt hus. Där bjöds det på middag och trevligt sällskap, och det var ett lugnt och trevligt firande. De senaste åren har vi ordnat stor nyårsmiddag och haft många gäster hemma hos oss, och hur trevligt det än är, så kan det vara mysigt att få gå bort ibland och bara äta en avslappnad middag, också. Bally tyckte dock inte att det var ett dugg lugnt och avslappnat, den lille stackaren, han är så rädd för alla smällare. Men nu ligger han i sin korg vid dörren och är vit och fluffig, och aningen sur efter nyårsbadet som ett par veckors smutsigt snöslask resulterade i.

Önskar er en lugn och skön nyårsdag!

3 Kommentar

 1. Remsan

  1 januari, 2013 at 10:35 e m

  Gott nytt år! Vi hade också ett lugnt firande (okej kanske inte barnen…) och jag till och med körde. Ändå åt vi frukost klockan 12! :-O
  Hoppas allt är bra med er och sötaste hunden. Berra är supertaggad att börja jobba imorgon – NOT! Inte jag heller. Fast jag behöver lite rutiner igen tror jag.
  Tycker absolut vi ska ta det där vinet snart! För AW ingår i mina rutiner 😉 Kramar.

 2. Lotta

  2 januari, 2013 at 2:41 e m

  God fortsättning till er alla tre! Visst är det skönt med gå-bort-middag ibland, och ännu skönare dagen efter eftersom man lämnar disken efter sig 🙂

 3. marija

  2 januari, 2013 at 4:06 e m

  God fortsättning kompis!
  Tack för titten idag!
  Kram

Lämna en kommentar