Andra Frukost

God lördagmorgon!

Godmorgon kära vänner! Har ni vaknat upp till en solig dag? Det har vi gjort här på Öland. Bally har fått springa av sig i trädgården efter morgonens runda ner till Kalmarsund, och nu har vi ätit en god frukost på müsli och fusk-surdegsbröd medan förmiddagssolens strålar har letat sig in genom våra fönster. Det är sådana solstrålar som får dammet att dansa i solljuset, och som gör en påmind om hur fascinerande stora dammråttor egentligen kan bli. Nästan så att jag behöver ta fram en råttfälla. Nu får det bli dammsugning, sedan borde det väl nästan vara dags för fika?

25 februari, 2012

11 kommentarer

 1. Ha ha Helena du är ju för härlig råttfälla till dammråttorna ja varför inte här hos oss är fönstren allt annat en rena : ( är så dålig på att putsa fönster så det ska ett proffs få ta sig an så småningom en riktig fönsterputsare har fått ett hett namn av vår städerska på jobbet måste ringa och boka en tid! Ha en fin lördag fika på och själv ska jag på bio i eftermiddag : ) lite godis på det ja tack! kram Sofia

 2. Mmm, riktig gofrukost!
  Själv jobbar jag idag, men tittar ut genom fönstret som skiner hur mycket som helst denna februarilördag.

  Vilken härlig butik du visar längre ned, hur mycket fint som helst!

  Trevlig helg!

 3. Älskar dagar som denna! Sol i massor, även om jag inte tillbringar dagen utomhus så påverkar det mig positivt!

  Köpte lite nya växter också, för att piffa upp hemmet. Blev så nöjd!

  I kväll tjejfest med kompisarna, ska bli mysigt och gott! Inte lyfta ett finger. Jo, för att greppa bestick och vinglas, men inget mer ansträngande än det.

  Stora kramen Malin

 4. Jo här har vi haft sol o rena vårvärmen hela dagen. Dammråttor kan bli extremt stora….jag bjöd in min mor idag och så gick jag ut o gjorde ett trädgårdspass. När jag kom in igen så hade hon jagat ut alla de olustiga råttorna:)
  //V

 5. Äsch, tänk vilka djurplågare ni är och stänger in råttorna i dammsugaren. Vi lever så kort tid, skit i råttorna och gör sånt som är roligt istället:- )Marija

 6. Vilken lördag det blev,även hos oss på västkusten! Vi drog iväg till"Malmön" där jag sprang omkring med stativ och kamera på klipporna,motiven var många! :-)Fler såna lördagar! Kram på dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration