Andra Restaurang

God mat i Stockholm!

Nu är jag hemma igen efter några dagars vistelse (och ätande) i Stockholm. Det är alltid kul att komma dit och känna på storstadspulsen lite. Den lyser ju som bekant med sin frånvaro här på Öland, den där storstadskänslan. Men det är ganska skönt faktiskt. Igår när jag var inne på klädbutiken Zara höll jag på att bli fullkomligt nermejad av hetsiga lördagsshoppare som slängde kläder på golvet och knuffades, i vissa affärer rådde det fullständigt krig. Vi vilade fötterna inne på Zink Grill där min kompis Lenas pojkvän bjöd på shoppinglunch. Deras hamburgertallrik gick inte av för hackor!

På kvällen åt vi råbiff på restaurangen Pontus! Den var riktigt god, med potatis- och rödbetschips till. Det är en restaurang som jag kan rekommendera, mysig miljö var det också.

Kvällen avrundades med drinkar på Hotellet. Jag tycker det är jätteroligt att sitta i baren och se på när drinkarna görs. Det blandas och skakas och pressas frukter. Det är lite som att se pizzabagarna baka pizza inne på pizzerian, det har jag också alltid gillat.
28 mars, 2010

9 kommentarer

  1. Vilken mysig helg. En hederlig stor hamburgertallrik kan ju aldrig gå fel 😉

    Trängsel i klädbutikerna är inte skoj. Det är då man vänder och går ut igen. Usch vad vissa är ivriga. Det är nästan så dom snor kläder ur händerna på en ibland!!

    Ha en fin fin måndag

  2. vad härligt med stockholmshelg 🙂 gå och se nåt roligt och äta ute sitter ju aldrig fel! det ser ut som ni ätit riktigt gott! fick du inte se några kändisar i sthlm då? 😉 haha!

    usch, jag avskyr verkligen att trängas på stan med folk. jag är nog innerst inne en eremit som vill bo i en stuga i skogen. så varför jag flyttade från en by på landet med 600 invånare till göteborg är ju en bra fråga. hur tänkte jag där?!

  3. Du har ju besökt de bästa ställena 🙂 Shoppa ska man helst inte göra en lördag här i sthlm. Men ibland har man inget val. Jag gillar heller inte när det är mkt folk. Kul att du haft en trevlig helg och längtat hem 🙂

  4. Ja visst är Pontus! en bra restaurang! Förra sommaren firade jag och min sambo 1 år på Pontus och i år blir det 2 år på samma restaurang 🙂 Om du inte testade drinkarna uppe i deras bardel, så kan jag varmt rekommendera dem till er nästa Stockholmsvisit!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration