Andra Butiker Tips

Gojibär

Gojibär är det nya svarta. Tidigare har jag bara testat frysta gojibär i mix tillsammans med andra lite ovanligare bär, men det kan inte jämföras med det här, för att äta torkade gojibär som de är smakar så mycket bättre! Ett kul alternativ till russin på müslin.

Faktum är att de påminner lite om russin, både i konsistens och lite grann i smak. Fast de är röda, och smakar lite kinesiskt. Svårt att beskriva, men både jag och mina kompisar som provat dem drar samma parallell. Att de sedan är supernyttiga gör ju inte saken sämre!

Mina gojibär kommer från Ruilong International, en sida som drivs av en svensk kille med ett stort Kinaintresse. Bären levereras i finfina askar, och kan köpas direkt på hemsidan.
5 april, 2011

12 kommentarer

  1. Absolut goda, Ankis syrra fick ett helt gäng i julklapp eftersom hon är tokig i dom. Däremot provade vi Acaibär, torkade sådana, och de gillade vi inte. Tyckte mest de smakade halm…

  2. Den här bären är nyttigt, man kan köpa från Asien affär som säljer kina stuff också och man kan göra soppa med annan kinesisk stuff som gör din hud blir fina.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration