Andra Butiker

Göteborg inbokat!

Nu har jag bokat tågbiljetter till Göteborg, minsann! Lite längre fram i höst ska vi åka och hälsa på våra vänner Louise och Calle som numera huserar i Götet. Vilket de har gjort ett tag nu, när jag tänker efter. Det är alldeles för längesedan vi sågs! Med Louise var vi ju i Bullerbyn i somras, men Calle har vi inte sett sedan innan han for ut på sin senaste jobbresa. Med andra ord är det alltså hög tid för en träff!

De här bilderna togs när vi var där i mars och hälsade på dem, men eftersom vi lär ägna oss åt i stort sett samma saker så är ju bilderna aktuella ändå.

Ett stopp vid butiken Balders Hage är obligatoriskt för varje Göteborgsbesök. Lullull de luxe!

Precis som de allra flesta sjömän verkar Calle vara av åsikten att den finaste konsten man kan ha på väggarna är just kartor och sjökort.

Louise och jag är som vanligt öppna för all slags konst. Gärna i pastell. Här står jag och överväger om jag ska utöka mitt ugnsformsbestånd med några nya små vänner, medan Louise redan har fått syn på något nytt en bit bort.

Och så finns det ju Starbucks i Götet! Där lär det garanterat bli ett litet stopp.

21 oktober, 2012

7 kommentarer

  1. Underbara bilder : ) underbart med nära vänner : ) Min sambp håller nog med ang kartor militär + karor = fin kombo! ; ) Förskollärare + kartor = ingen bra kombo ; ) kram Sofia ps. älskar Balders Hage! underbar butik

  2. vi längtar!! kommer som vanligt bli en supermysig helg med er finisar…o de ska bli mysigt att ha ett litet gosdjur här i lägenheten igen…bally, we need you 😉 puss på er!

  3. Förresten, visst är det den världskartan som sitter på tavelhyllan i deras vardagsrum? Såg bilden högre upp och funderade på var den kunde ha varit köpt, nu fick jag nog mitt svar! =)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration