Andra Tidningar

Gourmet

Nu har jag läst mitt allra första nummer av mattidningen Gourmet, och kan konstatera att det är en hyvens mattidning! Den känns (i alla fall än så länge) lite mindre ”känd” än storsäljarna Allt om Mat och ELLE Mat och Vin, men den har onekligen en imponerande lista på medarbetare; Mat-Tina har skrivit reportage, bokaktuella och roliga Lotta Lundgren är krönikör, och ett av receptreportagen är fotat av duktiga Wolfgang Kleinschmidt som brukar fota till Leila Lindholms böcker. Jag ser redan fram emot nästa nummer!
10 mars, 2011

13 kommentarer

  1. Jag köpte föra numret och vill köpa detta nummer med, men den är inte helt lätt att få tag på märker jag, finns inte på vår ICA, f¨r se om jag kan få tag på den till helgen,

  2. Har aldrig läst Gourmet och faktiskt nästan aldrig hört talas om den heller… Ska kika in den nästa gång jag är i affären. Jag fick hem Allt om Mat igår och de ska tydligen göra nytt utseende på tidningen. Lite djärvare och lite modernare, spännande att se hur det blir. 🙂 Trevlig helg!

  3. Jag gillade den också. Tyckte att de lyckats skapa ett upplägg som skiljer sig lite från de andra mattidningarna. Kan ju vara svårt att särskilja sig i mängden.. Jag har dock inte läst gamla Gourmet så att jag kan avgöra om det är en förbättring nu med nya 🙂

  4. Gourmet är min sambos favorit tidningen när det gäller mat och dryck. Jag gillar att den har många fina foton och olika teman.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration