Andra Familjen

Gräsänka i snön

Då var det vinter igen! I förrgår kom snön med stora, dalande flingor och täckte alla snödroppar och gula små vintergäckblommor i trädgården. Men Lily tycker ju det är roligt!

Och Bally också, så klart. Han galopperar runt i cirklar och svansen står som ett streck efter honom.

Idag står kakbakning på schemat, Lily och jag ska baka lakritsdrömmar. Jag måste ju balansera upp rawfood-godiset med lite hederliga småkakor. Olof är i Norge den här veckan på jobb, de är och fotar i något flådigt hotell vid några fjordar. Han kom hem med blommor för några veckor sedan och frågade mig medan Lily och Evelyn vrålade som allra högst ifall han fick åka på jobbresa till norra Norge i fem dagar. Det är ju härligt att han frågar om lov, ändå. Hähä. Svärmor har varit här ett par dagar och hjälpt mig med barnen, och mamma kommer också att hjälpa till lite, så vi klarar oss fint ändå. Men jag tänker på alla som alltid har det så, att den ena är ute och reser och man är ensam med barnen all tid själv. Som min mamma hade det, till exempel, när pappa var ute på sjön i flera månader i sträck. Eller om man är ensamstående. All respekt till dessa småbarnsföräldrar som roddar skutan själva, alltså.

7 mars, 2017

En kommentar

  1. Är föräldraledig med min son och fick själv magsjuka precis efter hans ettårskalas. Sambon fick vabba och ta hand om både barn och mamma. Kan inte tänka mig hur det hade varit att vara själv med barn då!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration