Andra Säsong

Grillpremiär!

I helgen hade vi grillpremiär! En lång grillsäsong med feta såser och mört kött väntar alldeles runt den röda husknuten. Premiärgrillandet bjöd på marinerat fläskkött, sparris och getostfyllda champinjoner.

Svärmor och jag satt och solade oss mot den varma husväggen medan Olof var projektledare för grillen. Självklart höll sig Bally inte längre ifrån bordet att han skulle kunna ta hand om eventuell fallfrukt.

Men ett klassiskt tuggben är ju inte så fel det heller, trots att det inte är grillat.

30 mars, 2011

11 kommentarer

  1. Fy attans vad gott det såg ut! Är ordentligt avundsjuk eftersom jag bor i lägenhet utan vare sig uteplats eller balkong… Ska grilla varenda dag nar jag är hemma i Sverige tror jag!

  2. Gud vad härligt det såg ut. I helgen kommer det fantastiskt väder in i Småland och då kommer jag försöka dra fram grillen och plocka ut alla utemöbler:)

  3. de där champinjonerna såg ju inte alls dumma ut! förra året grillade vi bara en enda gång, det är ju skandal. jag hoppas på bättring i år, även om det nog får vänta några veckor till. det är nog lite för blött och kallt för att smälla upp grillkalas i någon park ännu. tänk om jimmy bara kunde förstå hur mycket bättre det där med hus med egen trädgård är istället för att sitta i en trea utan balkong 😉

  4. Så härligt de ser ut och skönt att kunna sitta ute och äta. Våren har inte riktigt kommit så långt här ännu men åhh vad jag längtar.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration