Andra Sallad

Halvnyttig torsdagssallad

Då var man hemma igen efter att ha gynnat nyöppnade Starbucks och konstaterat att Limhamnsbomberna på fiket i Limhamn var slut för dagen. Ja, och jobbat också. Det var ju därför jag var där. Men för mig har alltid dagarna kretsat lite extra kring måltiderna. Jag hann med en snabbtur in på några favoritaffärer i Malmö också, som tur är har ju många öppet till kl 19, bland annat den stora bokaffären som jag älskar att gå runt och botanisera i.

Ikväll har det ätits halvnyttig sallad, bestående av det som syns på tallriken, bortsett från tomtaterna som vi glömde bort och som ligger kvar på diskbänken. Det är glada salladsblad från färdigsköljd påse, knaperstekt bacon, hyvlad parmesan och ett pocherat ägg. Jag älskar pocherat ägg. Och nu – nu blir det favoritserien Once upon a time! Tittar ni på den?

1 mars, 2012

5 kommentarer

  1. Nepp, men slog på den nu för att kolla läget.

    Försöker äta lite nyttigt nu, i alla fall på vardagarna. har faktiskt inte ätit av cupcaksen jag gjorde i dag. Men i morgon är det fredag, då ska det ätas… hihihi.

    Kram Malin

  2. Såg jättesmaskigt ut!Så vackert upplagt och fotat!Klart vi följer " Once upon a time". Älskar allt som har med sagans värld att göra! En mysig serie:-) Kram <3

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration