Andra, Säsong

Hammock-häng

Vi har skaffat hammock! Ni som följer mig på instagram @baraenkakatill, eller Olof för den delen, @olofelm, har säkert redan sett vårt nya Blocketfynd båden en och flera gånger. Jag ÄLSKAR vår hammock, och kan inte förstå varför inte fler skaffar hammock. Det där med att det bara är pensionärer som har hammock är ju helt fel.

För riktigt så gamla är vi ju inte. Än i alla fall. Hammocken är tveklöst det bästa stället för att sippa rosévin i skuggan. Och när man är lika solkänslig som jag så får man ju se till att skapa sig lite bekväm skugga.

De här bildera fotades för två veckor sedan, innan tulpanerna hade blommat över och solen lyste med sin frånvaro till den grad att Lena och jag fick kura in oss under en filt i hammocken. Idag är det tvärtom, solen strålar från en klarblå himmel, och det bröllopspar som Olof har åkt iväg för att fotografera idag har riktig tur med vädret. Det är en perfekt dag för att gifta sig, och det verkar det ju vara fler som ska göra idag. 😉

Som sagt – hammock. Jag tror att det kan bli det nya svarta.

6 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  8 juni, 2013 at 1:33 e m

  Ja, vad vi tycker om hammockar det vet ni ju redan! Hade det gått att klämma in en på balkongen hade vi gjort det, men en gång ska vi också ha en i vår ägo. De bästa slumrarna tar man ju där i:)

  Ha en fortsatt fin och njutningsfull helg,
  kramar

 2. Malin`s Diner

  9 juni, 2013 at 9:27 f m

  Men du! Jag är sååå avis på er hammock. Tänk vad härligt att få vara lite pensio för en stund. Lövely!

  Kram kram

 3. trollcafeet

  10 juni, 2013 at 6:20 f m

  Åhhh, tänk om man kunde ligga hemma i hammocken med en god bok och en kopp kaffe just nu! Skulle vara oändligt mycket bättre än att stå på jobbet… 😉

 4. Sara på Vardag.nu

  10 juni, 2013 at 7:06 f m

  Hammock, eller en såndär hängande fåtöljhistoria, kan ju vara det mysigaste man kan sitta i. Som de där stora gungorna på lekplatserna, där till och med stora vuxenrumpor får plats, kan man vifta med benen och känna sig lite fri. Härligt!

 5. Ekenäsliv

  10 juni, 2013 at 10:39 e m

  Jamen å så mysigt. Tänk att lägga sig där en sommareftermiddag och slumra till lite, lite lätt gungandes:))
  Lovely!
  Ha de gott!
  Kram Anna

 6. Jess

  18 juni, 2013 at 6:17 e m

  Jag sa till min sambo i helgen att när vi köper hus, då ska vi ha en hammock! Så mysigt 🙂

Lämna en kommentar