Andra Säsong

Hammock-häng

Vi har skaffat hammock! Ni som följer mig på instagram @baraenkakatill, eller Olof för den delen, @olofelm, har säkert redan sett vårt nya Blocketfynd båden en och flera gånger. Jag ÄLSKAR vår hammock, och kan inte förstå varför inte fler skaffar hammock. Det där med att det bara är pensionärer som har hammock är ju helt fel.

För riktigt så gamla är vi ju inte. Än i alla fall. Hammocken är tveklöst det bästa stället för att sippa rosévin i skuggan. Och när man är lika solkänslig som jag så får man ju se till att skapa sig lite bekväm skugga.

De här bildera fotades för två veckor sedan, innan tulpanerna hade blommat över och solen lyste med sin frånvaro till den grad att Lena och jag fick kura in oss under en filt i hammocken. Idag är det tvärtom, solen strålar från en klarblå himmel, och det bröllopspar som Olof har åkt iväg för att fotografera idag har riktig tur med vädret. Det är en perfekt dag för att gifta sig, och det verkar det ju vara fler som ska göra idag. 😉

Som sagt – hammock. Jag tror att det kan bli det nya svarta.

8 juni, 2013

6 kommentarer

  1. Ja, vad vi tycker om hammockar det vet ni ju redan! Hade det gått att klämma in en på balkongen hade vi gjort det, men en gång ska vi också ha en i vår ägo. De bästa slumrarna tar man ju där i:)

    Ha en fortsatt fin och njutningsfull helg,
    kramar

  2. Åhhh, tänk om man kunde ligga hemma i hammocken med en god bok och en kopp kaffe just nu! Skulle vara oändligt mycket bättre än att stå på jobbet… 😉

  3. Hammock, eller en såndär hängande fåtöljhistoria, kan ju vara det mysigaste man kan sitta i. Som de där stora gungorna på lekplatserna, där till och med stora vuxenrumpor får plats, kan man vifta med benen och känna sig lite fri. Härligt!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration