Säsong

Happy Halloween!

Okej, det kanske inte är Halloween just idag, men ni fattar. Det är lördag i alla fall. Och Allhelgona. De här pumporna karvade Olof och barnen ut (mest Olof, faktiskt) häromdagen samtidigt som Lily försökte lära Olof vad alla My little Ponys heter. Han är numera expert.

Ikväll (eller eftermiddag, snarare) ska vi ha middag med två andra barnfamiljer. Jag tittar in imorgon igen med recept på bröd bakat på Ölandsvetet. Det blev jättegott!

4 november, 2017

4 kommentarer

  1. Vilka fina pumpor!
    Och My Little Pony…Jisses vad det var länge sen! Ibland saknar jag det där, fast dom är ju gulliga nu också. Ungarna alltså. Om man nu fortfarande kan kalla dom det, 16 o 19…

    1. Ja, visst blev de fina? Kan dock inte ta någon cred för dem alls, hehe. Ja, alla åldrar har väl sin charm antar jag. Och de kommer nog alltid att vara små, även när de är stora. Fast när de är tonåringar borde de ju sova på nätterna i alla fall. 😉 Eller så är de ute, så kan det ju också vara i och för sig, och då är man orolig för det. När SKA man få sova egentligen? 😉

  2. Se där ja, han har oanade talanger den där herr Elm. Och samtidigt som han pluggade hästnamnen – väldigt imponerande!

    1. Eller hur?! Han gick estetisk på gymnasiet. 😉 Ja, hu och ve för att blanda ihop Rainbow Dash och Pinkie Pie – det är en dödssynd!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration