Andra

Happy Valentine´s!

Nu är klockan strax efter 19 på Alla hjärtans dag, och jag kan tänka mig att det är många av er som sitter vid ett bord och smörjer kråset just nu med något gott. Trevligt! Själv sitter jag framför datorn och väntar på att maten som Olof lagar ska bli klar. Jag tror det blir något åt pastahållet. Det doftar ljuvligt av vitlök och tomat från köket, och Bally springer runt husses ben på lätta små tassar och praktiserar sin ”jag har inte ätit på en vecka-min”. Stor kram på er därute, kära läsare! Tack för att ni finns och för att ni fortsätter att titta in här.

14 februari, 2013

9 kommentarer

 1. Inga kakor här! Nyss letade jag på nätet efter den perfekta kakan till alla hjärtans dag. Många säkert goda men inga snygga fanns! Då tänkte jag att din blogg är ett säkert kort men du sitter och luktar på blommorna och den snart färdiga maten! Det unnar jag dig så gärna!

 2. Hej!
  Tack för Din fantastiska blogg, mycket inspirerande!
  Idag är det inte bara alla hjärtans dag utan även min mans födelsedag och givetvis skulle han celebreras med god middag och tillhörande efterrätt. Vad passade då inte bättre än den helt ljuvliga ägglikörsparfaiten som Du tipsade om igår, oj, den gick inte av för hackor! Jag vet ju att han, precis som Du, alltid väljer just ägglikörsglass när det skall köpas lösglass om sommaren så jag gick på ett säkert kort och hans förtjusning när efterrätten bbars till bordet gick inte att ta miste på. Av de äggvitor som blev över bakade jag helt underbara mandelmaränger som vi hade till kaffet. Tur att jag har sportlov denna veckan så att jag kunde ägna mig hängivet åt födelsedagsmiddag idag!
  Hälsningar
  Lena H

 3. Hej!
  Nu har jag läst din blogg så länge men aldrig gjort något väsen av mig (i form av kommentarer) så nu tänkte jag passa på.

  Jag har haft en så otroligt dålig dag, fått en p-bot & inte hunnit få i mig något kaffe förrän nu bland annat, och kom hem och satte mig vid min dator. Och gick in på din blogg. Och mår SÅ mycket bättre nu!

  Vill bara tacka för en otroligt härlig blogg med mumsiga recept, fina bilder och andra trevliga saker som gör mig glad! Nu är fredagskvällen räddad! Ska bara leta upp något av dina trevliga recept som kan passa till middagen! Tack åter igen!

  Kramar Caroline

 4. Lena H – tusen tack för din fina kommentar! Vad roligt att du testade ägglikörsglassen, och vad kul att den blev så bra emottagen! 🙂 Du får gratulera din man i efterskott från mig!

 5. Marja – hihi, det stämmer att jag satt och smorde kråset, och sedan blev det glass i soffan. Hoppas att du hittade något gott att baka ändå. Stor kram till dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration