Andra

Hemma från Borås

God söndagkväll på er kära vänner! ”Har hon varit ute och flängt igen?” undrar ni säkert av rubriken att döma. Jojomänsan, nu har vi kommit hem efter en trevlig helg som vi tillbringat en bit utanför Borås hos våra kära vänner som bor där. De fick tillökning lagom till vårt bröllop i somras, och nu har vi premiärträffat den lille krabaten. Mycket söt och rar liten pojk. Bally hade säkerligen överöst honom med hundpussar om tillfälle funnits, men han stannade hemma i huset med svärmor istället. Helgen har bjudit på en hel del god mat (våra vänner är lika matintresserade som vi är) och turer till små mysiga butiker i trakten där jag har fyndat små ruffiga brickor i gammalt trä och andra saker som jag inte visste att jag behövde.

Och nu är vi hemma igen, och det är alltid skönt att komma hem i god tid en söndag så att man hinner landa innan den nya veckan tar vid. Efter ett par maskiner tvätt och lite söndagsstädning blir det nu en dvd i soffan ackompanjerat av glass fyndad i frysen. Önskar er en mysig kväll!

19 februari, 2012

6 kommentarer

  1. tjohopp!
    tågresan gick fint kan jag tro 🙂 Tackar för mysigt sällskap i helgen. här blev det också ett gäng maskiner och lite glass. och nu kör vi maraton med big bang theory i soffan. kram på er!

  2. Ha ha ja lite mer prylar är aldrig fel ; ) Tack för gulliga kommentarer om smilgroparna det är tydligen en defekt ha ha fast jag klagar inte på just den defekten ; ) Mysigt att vara med vänner : ) och god mat : ) smakar ju bäst i glada vänners lag : ) kram Sofia

  3. Gjorde din tomatsoppa igår som du skrev om tidigare, jamen fyfan va goood…! Speciellt med dom ungsrostade tomaterna i. Om man nu inte skulle råkas ha sånna hemma så borde man ju kunna köra på vanliga körsbärstomater och kanske lite torkade tomater.. Eller vad tror du? 🙂 Grym blogg iaf! Vet man inte vad man ska laga och har dålig fantasi så äre bara å sno nåt från dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration