Andra, Mat på resor

Hemma från Stockholm

Nu har Olof och jag precis kommit hem efter en jättetrevlig helg i Stockholm! Svärmor har bott i huset med Bally, och det var en väldigt glad liten hund som hade tagit sig in på flygplatsen ikväll för att möta oss. Vi har bott hos ett par vänner till oss som huserar i Vasastan – en hyvens stadsdel, om jag som lantis får uttala mig i frågan. Det fanns fullt av bagerier och mysiga kvarterskrogar, vi inledde både lördag- och söndagmorgonen med att promenera några gator nedåt och köpa surdegsbröd till frukost.

Och så har vi varit på matmässan också! Det var övervägande vinleverantörer som ställde ut, och folk gick runt och var glada och provsmakade vin till höger och vänster. Och så träffade jag Paolo. Bildbevis på både det ena och det andra kommer i veckan. Bildbeviset ovan är på min sprillans nya mössa som jag köpte på Oleana & Friends i fredags. Jag har kört med samma kondomliknande mössa från H&M i tio år nu och tyckte att det allt var dags att uppdatera mössfronten lite.

Nu ska jag gå och packa upp resväskan, hoppas att ni har en mysig söndagkväll allihopa!

5 Kommentar

 1. Sofia

  13 november, 2011 at 9:24 e m

  Låter som ni haft det toppen. Åhhh vad jag saknar Stockholm ibland är ju utflyttad därifrån för tillfället ; ) 7 år! Tiden går kram Sofia

 2. TinaGustafsson.com

  13 november, 2011 at 10:26 e m

  Jag var också på mässan och jag tyckte den var riktigt bra, många spännande saker smakade jag. 🙂

 3. Anonym

  14 november, 2011 at 3:12 e m

  Din blogg är helt underbar, Helena :)Och det ska bli spännande att se bilderna från mässan!
  Kram Emelie (du vet, den där du deriverade en massa med…;) )

 4. Matskafferiet

  14 november, 2011 at 6:24 e m

  Låter som en underbar helg!

 5. Lenita från Bohuslän

  15 november, 2011 at 3:30 e m

  Härligt att komma bort en hel helg och bara rå om varann! Kram.

Lämna en kommentar