Andra

Hemma från Stockholm

Då var det söndagkväll igen, och jag har suttit och päst framför brasan i min läsfåtölj som turligt nog har hjul så att man kan släpa fram den till öppna spisen. Där har jag suttit medan Olof tillagat hamburgare med ost och bacon, och Bally har tassat omkring runt benen på honom och hoppats på smakprov.

I helgen har vi varit i Stockholm och gått på Mad Men-fest. En kompis till oss fyllde 30 och firade med finfin temafest där alla var vackert 60-talsklädda. Min kompis Lena och jag gick till och med till hennes kvartersfrisör i Vasastan där hon bor och blev 60-talsfina i håret. Sällan har mitt hår skådat en sådan volym, och sällan har Olof haft så plattslickad sidbena som igår kväll. Vi tog några bilder som fortarande är i kameran, jag lovar att visa er några smakprov på dem framöver. Nu ska jag dock ta tag i det som alltid är det tråkigaste när man kommit hem från någonstans; packa upp väskan och röja undan lite. För att komma i städstämning har jag tänt doftljus och hoppas på att inspirationen ska infinna sig. Låtom oss hoppas på trolleri.

17 mars, 2013

2 kommentarer

  1. Alltid roligt att komma någonstans, och alltid lika trevligt att komma hem. Borta bra men hemma bäst stämmer rätt bra! Kram från Mamma

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration