Andra

Hemma från Ystad

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar helg på Ystad Saltsjöbad där vi har haft en matorgie utan dess like tillsammans med våra kära matbloggarvänner. Vi var en utökad version av gänget som lagade mat i Värnamo i våras som man kan läsa om i senaste numret av ICAs tidning Buffé. Ett (eller snarare flera) utförligare inlägg kommer i veckan, men i stora drag har vi ätit fantastisk mat – alltså vi snackar femrätters med nytt vin till varje rätt, matlagning tillsammans och rundtur på Österlen bland matproducenter. Nu är man mätt, nöjd och lycklig! Och eventuellt lite mör. Trevlig kväll, kära vänner!

7 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  30 september, 2012 at 6:33 e m

  Ja, lite mör är jag allt. Men konstigt nog har jag varit tvungen att äta sedan jag kom hem. Det trodde jag knappt i går kväll efter alla rätter. Min tanke var att nu ta det lite lugnt med kalorier, men barnens lördagsgodis har också nallats av…

  Kram på dig!
  /Malin

 2. Malin`s Diner

  30 september, 2012 at 6:34 e m

  Förresten, inte behöver du tesil till Kusmi-te… ;o)

  Kram

 3. Amy's piece of cake

  30 september, 2012 at 6:56 e m

  Vilken fantastisk helg vi haft 🙂 Trevlig afton, kära ni kram!

 4. Kaksmulan

  30 september, 2012 at 7:41 e m

  Ja vad ska man säga… vilken helg vi haft. Matkoma och bloggrus 🙂
  Tack och kram

 5. Hovkonditorn

  1 oktober, 2012 at 3:02 f m

  Jag har läst runt på bloggarna och ni ser ut att ha haft en underbar helg tillsammans! Toppen!!

 6. Amanda

  1 oktober, 2012 at 5:52 f m

  Där var vi också förra helgen! Vilken fantastiskt miljö! Underbart!

 7. Kim

  1 oktober, 2012 at 8:23 f m

  Jag är helt slut fortfarande trots att jag gick och lade mig kl 21 igår kväll..! En galen, och galet bra, helg hade vi!

Lämna en kommentar