Andra Mat på resor

Hemma hos Mary

God söndagmorgon på er, därute! Här har det inte duggat tätt mellan blogginläggen. Host, harkel. I helgen har vi gäster, och jag har återigen varit på resande fot, den här gången i Stockholm där jag varit på jobbmöte, åkt skärgårdsbåt där man blev serverad middag samt hunnit med ett par ställen i den sena Stockholmsnatten. Häromkvällen var jag på Teatergrillen för första gången, himla trevligt ställe! När jag åkte hem ifrån huvudstaden slog det mig att jag ju faktiskt inte har visat alla bilder från när jag var uppe i Stockholm förra gången, för ett par veckor sedan. Då bodde jag ju som bekant hos Mary, där jag blev kungligt bortskämd. Ena kvällen fick vi quesadillas…

…som morgonen efter följdes upp av lyxig frukost med finkaffe, ost och chark.

Precis som hemma hos mig så svämmar det över av kokböcker hemma hos Mary. Eftersom vi gillar i stort sett samma saker har vi samma av många böcker, men inte alla, och medan Mary insisterade på att jag skulle sitta i soffan och bläddra i kokböcker och ta det lugnt medan hon lagade maten, gjorde jag som jag blev tillsagd. (Man är ju inte dum.)

Jag fullkomligt älskar Marys bloggskåp, där hon har alla fina skålar och tallrikar som hon brukar fota mat på. Själv har jag min matfotorekvisita i pannrummet i källaren. Kanske att man skulle bära upp lite prylar?

Man behöver aldrig vara hungrig när man hälsar på hos Mary. Bortsett från det tvåsiffriga antalet macarons jag smorde i mig per dag serverades det även surdegsbröd med parma, getostkräm och tomater. Man kanske skulle ta och åka dit snart igen?

26 maj, 2013

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration