Andra

Hemma igen

Då var man hemma igen efter två intensiva jobbdagar i Stockholm. Det är alltid skönt att komma hem och få sova i sin egen säng igen, hur roligt det än må vara med hotellfrukost på Scandic. Igår kväll hämtade vi mat på Kalmars bästa hämtmatställe Thai Taste. Bättre thaimat får man leta efter. I alla fall i Kalmar. Jag var för hungrig för att fotografera maten, jag är glad att jag ens tog ut den ur påsen innan jag kastade mig över den. I min frånvaro har Bally som vanligt varit extra hjälpsam och överraskat mig med att för egen tass “bädda” min säng. Ikväll tycker Olof för övrigt att vi ska gå och träna. Jag känner mig lat och hoppas i hemlighet att alla passen är fullbokade…

12 Kommentar

 1. lifebycaroline

  27 januari, 2011 at 3:29 e m

  Hmm…varför känner jag igen det där… 😉 Hos oss fungerar det så att vår hund enbart stökar till i min säng medans Husses ligger lika nybäddad och fin som tidigare…hmmm… 😉

 2. Tulipan´s bakverk

  27 januari, 2011 at 4:11 e m

  *skratt* sådär brukar det se ut på min sida åxå när jag sa gå och lägga mig.. täcket på golvet.. kuddarna huller om buller.. sen ligger det en uppgiven hund halvt under husses täcke som e så fint bäddad *s* snabbt som ögat dyker hon ner under mitt täcke så fort jag lägger mig själv*s*

  Thai stället håller jag helt med… super gott de där i Kalmar 😉

  Välkommen hem igen då! 🙂

 3. charlotta

  27 januari, 2011 at 6:59 e m

  haha, denna underbara lilla vovve! tänk vad han kan, bally :=)

 4. Mårtenssons kök

  27 januari, 2011 at 7:50 e m

  Vi köper snart en hund efter alla härlig bilder på er Bally! Helt underbar…

 5. Sofie

  27 januari, 2011 at 9:07 e m

  Risken/chansen är stor, för gymmen är ju packade med folk nu!!

 6. Kaksmulan

  28 januari, 2011 at 3:55 f m

  Ha ha det dar kanner jag igen 😉 om man vantar tillrackligt lange sa kanske man har den turen… Vilken snygg baddning, fick du choklad pa kudden ocksa?

 7. Pernilla -Bli min jäst

  28 januari, 2011 at 10:05 f m

  Ha ha vad snällt av Bally att bädda åt dig 🙂
  Låter härligt med Stockholmsbesök, hotellfrukostar brukar ju inte vara fel!
  Hoppas det gick bra att träna? 🙂

 8. Anna

  28 januari, 2011 at 12:29 e m

  Å gulltussen! Larsson brukar också böka runt våra täcken så där! Skönt att komma hem igen, jag älskar att vara hemma (visst är det skönt me hotell ibland, men hemma bäst) Jag va på fuego dans igår på friskis men min koordination är inte den bästa så händer o fötter for. Jag tyckte det kändes ganska okej för o va första gången, men Tessan som va me sa att hon kände att hon missade lite ibland, men då behövde hon bara kolla på mig, så behövde hon inte känna sig ensam… Trevlig helg! Kram Anna

 9. Emma

  28 januari, 2011 at 2:00 e m

  Din önskan går kanske in, det är ju så många på gymmet nu. Alla måste fixa sitt nyårslöfte 😉 Bally bäddar lika fint som Malva 🙂

 10. giulia pignatelli

  28 januari, 2011 at 4:21 e m

  Helena, com'è diventato bello il tuo blog!!
  Hai fatto dei pani bellissimi e le foto sono… beautiful!!! Sono contenta che ti piacciano i miei bullar! Besos!

Lämna en kommentar