Andra

Hemmadag med pannkakor

Idag har vi en riktig hemmadag. Enligt min mening är hemmadagar bland det bästa som finns, jag älskar att bara vara hemma och gå runt och mysa, helst iförd mina raggiga pyjamasbyxor och mina slitna fårskinnstofflor. Dessutom kommer jag ändå inga längre sträckor med mitt segway-sargade knä just nu. Men det är på bättringsvägen, i alla fall!

Idag har vi ätit pannkakor, som synes. Att äta pannkakor är lika trevligt som att gå hemma och skrota, och på en sådan här dag hör det liksom till.

Enligt mormors tradition äts alltid sista pannkakan med glass. Rebell-Olof tummar dock på traditionen och äter glass på de flesta pannkakorna. 

12 januari, 2013

7 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration