Andra Mat på resor

Heta Hamburg-tips!

I Hamburg i helgen var vi på en riktig toppenrestaurang – I Vigneri – en restaurang med alldeles underbar italiensk mat. Vi promenerade förbi restaurangen på eftermiddagen, tittade in och tyckte att det såg fantastiskt trevligt ut, och kom fram till att det kunde vara ett smart drag att boka bord när man är åtta personer som vill äta middag en fredagkväll i en storstad. Och vilken lyckoträff det visade sig vara! Det var gott vin, fina råvaror, bra service, vackra uppläggningar och imponerande prisvärt. Så ska ni till Hamburg – missa inte det här stället!

Vi hann även med att vara lite kulturella också, vi besökte både International Maritime Museum (som dock ej fastnade på bild) och bilmuseumet Prototyp. Den lilla Mopettan högst upp till vänster skulle jag kunna tänka mig att ha och fräsa runt i. Bally skulle nog också kunna få plats.

Självklart var jag tvungen att testa Starbucks julsmaker Toffee Nut Latte och Lebkuchen Latte. Den sistnämnda var klart godast!

Höst- och vinterweekend i Hamburg är helt klart något jag rekommenderar. Missa inte de klassiska turistbussarna, ett prima sätt att se hela staden på. Men nu blir det Sverige för resten av året, och på schemat står svenskt julgodis!

27 november, 2012

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration