Andra

I am so blogging this: Zestjärn från Microplane

På Cubus i Nordstan hittade jag en tröja som jag inte kunde låta bli att köpa, med ett tryck där det står ”I am so blogging this”. Jag gissar på att tröjan kommer att sälja som smör i solsken till Sveriges alla bloggare. Nu har man något att ha på sig när man är bortbjuden på middag. 😉 Något annat som förmodligen också säljer bra är det här zestjärnet från Microplane som jag köpte inne på Bagaren och Kocken, som jag blivit sjuk på efter att ha tittat på ”Leila på landet” för många kvällar i rad. (Hett tips – skaffa TV 4 Anytime, där finns alla program som visats från Leila, Paolo Roberto, Per Morberg och kanalens andra TV-kockar. Man kan titta på dem när man vill!) Med zestjärnet kan man snabbt och smidigt riva vitlök, citrusskal och annat direkt över grytan eller tallriken. I alla fall så frågade jag personalen ifall det var det zestjärnet som Leila hade, vilket de kunde intyga att det var. Det avgjorde ju saken. Vad Leila har i köket vill jag också ha i köket.

5 Kommentar

 1. Karin

  26 januari, 2010 at 7:18 e m

  Sån t-shirt vill jag ha…! *ler*

  Du har väl inte missat min tävling där du kan vinna valfri kak/muffins- eller paj-form!

  Kram Karin

 2. Yasemin

  26 januari, 2010 at 8:38 e m

  Kul att du oxå är Leila freek 🙂 som mig.

  T-shirten är snygg i modellen dessutom. Plus i kanten 🙂

 3. Pernilla

  26 januari, 2010 at 9:24 e m

  jag såg nästan såna där t-shirts på lindex barnavdelning fast det står: I <3 my blog på dem. sån tänkte jag köpa och irritera alla i min omgivning 😉

  åh, mitt zestjärn är inte alls så där lyxigt. det är ett sånt för en tia på ikea, men det funkar ju utmärkt när man bara ska riva ner nånting snabbt i en smet eller en gryta så det duger ju ändå!

 4. I Nadjas kök

  27 januari, 2010 at 7:50 e m

  Jag har den också och kan rekommendera den starkt. Enkel att rengöra dessutom.

 5. Remsan

  27 januari, 2010 at 10:40 e m

  Såå cool tröja! Zestjärnet måste ju bara vara kanon om Leila har ett, eller hur?

Lämna en kommentar