Andra

I am so blogging this: Zestjärn från Microplane

På Cubus i Nordstan hittade jag en tröja som jag inte kunde låta bli att köpa, med ett tryck där det står ”I am so blogging this”. Jag gissar på att tröjan kommer att sälja som smör i solsken till Sveriges alla bloggare. Nu har man något att ha på sig när man är bortbjuden på middag. 😉 Något annat som förmodligen också säljer bra är det här zestjärnet från Microplane som jag köpte inne på Bagaren och Kocken, som jag blivit sjuk på efter att ha tittat på ”Leila på landet” för många kvällar i rad. (Hett tips – skaffa TV 4 Anytime, där finns alla program som visats från Leila, Paolo Roberto, Per Morberg och kanalens andra TV-kockar. Man kan titta på dem när man vill!) Med zestjärnet kan man snabbt och smidigt riva vitlök, citrusskal och annat direkt över grytan eller tallriken. I alla fall så frågade jag personalen ifall det var det zestjärnet som Leila hade, vilket de kunde intyga att det var. Det avgjorde ju saken. Vad Leila har i köket vill jag också ha i köket.

26 januari, 2010

5 kommentarer

  1. jag såg nästan såna där t-shirts på lindex barnavdelning fast det står: I <3 my blog på dem. sån tänkte jag köpa och irritera alla i min omgivning 😉

    åh, mitt zestjärn är inte alls så där lyxigt. det är ett sånt för en tia på ikea, men det funkar ju utmärkt när man bara ska riva ner nånting snabbt i en smet eller en gryta så det duger ju ändå!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration