Andra Kokböcker

I butik just nu

Den här trevliga receptboken från Arla finns att köpa i en ICA-butik nära dig! Den är full av riktigt bra recept för svenska högtider som jul, påsk och midsommar (då alla svenskar ändå alltid äter sill – vad fantasilöst! Räcker det inte att äta sill vid en av högtiderna? Men, men, jag äter ju inte sill, så jag vet ju inte vad jag missar… 🙂 Många av rätterna i den här boken är bra bjudrätter, så jag tror nog att jag kommer att få bra användning för den. Man kan ju köpa boken för sina matpengar. Lite som Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar.

16 november, 2009

2 kommentarer

  1. Den ser härlig ut!
    Jag vill ha den och den där muffinsboken som finns på Ica…!
    Ha ha, ja Maria lever ju i en egen värld, "bara att ta av matpengarna", en skön tjej!

    Kram Karin

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration