Andra, Kokböcker

I butik just nu

Den här trevliga receptboken från Arla finns att köpa i en ICA-butik nära dig! Den är full av riktigt bra recept för svenska högtider som jul, påsk och midsommar (då alla svenskar ändå alltid äter sill – vad fantasilöst! Räcker det inte att äta sill vid en av högtiderna? Men, men, jag äter ju inte sill, så jag vet ju inte vad jag missar… 🙂 Många av rätterna i den här boken är bra bjudrätter, så jag tror nog att jag kommer att få bra användning för den. Man kan ju köpa boken för sina matpengar. Lite som Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar.

2 Kommentar

 1. Karin

  16 november, 2009 at 8:03 e m

  Den ser härlig ut!
  Jag vill ha den och den där muffinsboken som finns på Ica…!
  Ha ha, ja Maria lever ju i en egen värld, "bara att ta av matpengarna", en skön tjej!

  Kram Karin

 2. Systrarna Yster

  17 november, 2009 at 6:22 e m

  Hejsan Hej!
  Tänkte bara skriva att vi på Systrarna Yster gett dig en liten utmärkelse!
  Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna en kommentar