Andra

I köket just nu

I skrivandets stund pågår tillagningen av fredagsmaten för fullt. Olof vispar i såsen som ska serveras till varsin köttbit med potatis…

…och Bally står nedanför och hoppas att han ska tappa någonting. En helt vanlig, härlig fredagkväll med andra ord. Hoppas att ni också har en trevlig kväll!

18 november, 2011

9 kommentarer

 1. Har gjort Olofs pasta med tomatpesto, och resterna som skulle bli morgondagens lunch ligger nu i magen.. Allt är renskrapat!=)
  Tack för all inspiration och en finfin blogg.
  Mvh Malin

 2. Hoppas nu fredagsmaten smakade gott:-)Kanske föll det ner nåt gott till Bally med om han hade tur 🙂 Här blev det hamburgare för oss…inte så ofta som det händer.Kvällen är fin och hallen fortsätter mot rätt håll….har dykt på lite gamla möbler som blivit målade svarta mot röd,guldrandiga tapeter.Så min helg blir en fixhelg!!Ha det nu så mysigt hela helgen. Kram Lenita

 3. Fasen alltså. Jag måste nog få Berra till att börja laga mat. Dina fredagar verkar sköna. Jag kan mycket väl tänka mig att sippa vin i soffan medan någon annan lagar en god middag.
  Ha en trevlig helg! Hoppas du kan haka på till radion. Kram.

 4. MUMs vad gott!!! Och Bally..alltså jag är för'lskad i den lilla herren, Gudars vilken personlighet:))
  Jag ska fråga dig om ett middags råd, återkommer imorgon så kan jag se vad du tycker:)))
  Kram och mys allt vad ni kan, nu är det helg:)

 5. Först trodde vi minsann att Olof fått tag på ett skinnförkläde men när bilden rullades fram mer så såg vi att så var det inte… Det borde ju gå att få tag i på er ö, tillverkas det inte mycket hantverk i just skinn där?

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration