Andra

Idag hittar ni mig hos Mor-Mias…

Idag gästbloggar jag hos Mor-Mias på hennes fina matblogg, med mitt favoritrecept Fläskfilé Mariannelund. Mor-Mia bloggar om både sötsaker och maträtter, ofta något som passar extra bra på helgen. En riktigt fin och användbar blogg!

Själv har jag hackat zucchini för glatta livet, det går ju åt en del av det när man ska göra zucchinipasta med mintpesto. Jag bidrar med ett sällan skådat fokus på det här fotot, och det är enbart för att jag värnar om mina fingertoppar. Och för en gångs skull (och till Hansaplasts och Salvekvicks stora förtret) lyckades jag hantera Global-kniven helt utan klumpiga incidenter. Undrens tid är inte förbi.

11 november, 2010

5 kommentarer

  1. Jag trodde inte du åt grönsaker 😉
    Såg dig hos Mia, söt som alltid. Har inte testat den där fläskfilén ännu. Får se till att göra det! Hoppas er tripp till Stockholm blir härlig. Själv stannar jag nog tyvärr i Kalmar.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration