Andra

Indisk mat!

Nu åker jag till Indien och går på indiskt bröllop! Det är min syster som ska gifta sig med en kille från Indien, så bröllopet blir i Bombay, och det ska bli jättekul att få uppleva ett riktigt indiskt bröllop med allt vad det innebär! För några år sedan läste min syster ett MBA-år i Singapore, och då träffade hon Vimal på skolan, de gick i samma klass. De bor och jobbar i Sverige båda två nu, men bröllopet är ändå i Indien eftersom hans släkt är något större än vår… 😉

Så nu har jag packat väskan, druckit mitt vaccin, gått igenom allting tusen gånger, de som ska bo i huset och ta hand om Bally när vi är borta har flyttat in, jag har lagt ner guideboken, en massa tunikor eftersom det är 40 grader varmt, solkräm, presenter…. Har jag glömt något? Hoppas inte det. Bara man har passet och huvudet med sig, så brukar man klara sig! Det finns med andra ord risk för dålig uppdatering ett par veckor framöver, men ifall jag får möjlighet lovar jag att blogga om hur jag har det och lägga upp någon bild!
15 maj, 2010

18 kommentarer

 1. Avundsjuk jag blir! Vad häftigt att få åka till Indien… och vara med om bröllop också. Och äta indisk mat, det älskar jag. 🙂 Ha en underbar resa!

 2. Vad roligt! 🙂 Grattis till din syster! Tänk inte på bloggen, vi läsare stannar kvar. Och vi kanske får indiska recept när du kommer tillbaka! Och fina bilder 🙂 Jag skulle gärna ha ett recept på naanbröd, så som indier gör 🙂 Så om du snappar upp det kan du berätta för oss. Ha det så härligt!

 3. Ha det så himla roligt nu! Så hoppas vi på en massa trevliga (och som vanligt fina bilder) när du kommer hem om inte annat. Om jag bara kunde krypa ned i din resväska… Kram från oss.

 4. ha det alldeles förträffligt 🙂 vi hörs när du kommer hem igen, ska bli roligt att höra vad du får i dig för skojig mat i indien. p.s. glöm inte stor hatt 🙂 kramis

 5. Vad underbart att få resa til Indien! Vilket äventyr, önskar jag kunder smyga ner mig i din väska och följa med… Härligt för din syster och hennes blivande make att få gifta sig i hans hemland!

 6. Åh vad härligt det låter! Hoppas du kommer åt någon dator så jag får läsa om indisk mat. Drick mycket mangolassi! /Marty

 7. Nej men Helena så himla kul det låter. Nästan som på film hihi…jag älskar allt som har med Indien att göra. Filmerna, det romatiska språket och den goda maten. Ha det himla kul. Vi väntar på dig och rapportering om Indien och bröllop. Kram.

 8. Men gud vad roligt, det här har jag missat att du skall iväg!
  Lycka till och passa på att njut. Låter verkligen spännande!
  Glöm inte kameran!
  Kram Louise

 9. Å Helena, hoppas ni får en underbar semester o att de får ett fint bröllop! Det låter helt fantastiskt! Hoppas få se massa fina bilder sen! Kramar Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration