Andra Utflykt

Inrednings-orgie

Här kommer några sista bilder från Ystad Saltsjöbad, sedan återgår jag till att blogga om mat, onyttigheter, vin, min bortskämda lilla hund och andra trevligheter som kan gå under rubriken ”Livets Goda” som jag har skrivit i headern. Å andra sidan går Ystad Saltsjöbad sannerligen under kategorin Livets Goda!

Är inte inredningen helt fantastisk? Jag gillade extra mycket de rustika borden med ojämna, ruffiga träskivor. Synd att man inte kunde smussla ner ett helt bord i handväskan.

Alltså, man skulle vara en sån där hotelltestare, en sån som får åka och bo på lyxiga hotell världen över och bara ”testbo” och bedöma alla trevligheter som stället har att erbjuda. Vilket drömyrke. Glassprovare skulle jag också kunna  tänka mig att vara. Jojo.

Det var dagens orgie i vackra miljöer. Nu ska jag lägga mig och drömma om havsvågornas brus, lyxiga plädar som matchar och croissanter till frukost. Samt glädja mig åt faktumet att det är fredag imorgon. Häpp!

4 oktober, 2012

5 kommentarer

  1. Jaha, var det SÅ det såg ut 🙂 Hann knappt notera inredningen som vi fick springa mellan alla aktiviteter och knappt hinna vila fötterna emellan. Verkligen supervackert fångat och vilket ställe. Köket kan man ju i alla fall då drömma om och njuta av att man faktiskt på riktigt har lagat mat där!

    Önskar dig och Olof en skön helg!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration