Andra Tidningar

Inte länge kvar nu…

Tänk att det redan är den sjätte november! Det är ju inte alls långt kvar tills det är jul, när man tänker efter. Hör ni till den organiserade skaran som redan har alla era julklappar klara? Min kompis brukar nöjt deklarera för mig innan november är slut varje år att hon har alla klappar klara, medan jag sällan har bestämt vad familjen ska få i present förrän veckan innan jul. Framförhållningen när det kommer till julbaket är det dock en helt annan sak med. Jag tycker mycket mer om att laga julgodis och pynta hemmet än att härja runt på stan och ragga julklappar. Tur att man kan handla på nätet nu för tiden. Men för att bli lite inspirerad, så umgås jag ikväll med alla julspecialer som damp ner i brevådan redan i slutet av oktober, men som jag helt enkelt har vägrat öppna förrän det blivit i alla fall november. Och så tjuvstartar jag med några pepparkakor, och dricker té ur min marockanska mugg

6 november, 2012

7 kommentarer

 1. Visst är det lite mysigt att planera för jul. Fast ändå håller jag ganska strikt på att inte gå händelser i förväg. Och julklappar vet jag av erfarenhet att det kommer jag att spara till sist…

 2. Att planera jul är det bästa!

  Jag har startat men inte med julklapparna. Dock ska jag faktiskt hämta en underbar tunika till ena dottern idag eftersom jag såg att det bara fanns en kvar!!!

  Ha en fin dag! Kram Anna

 3. Ja, jisses vad jag längtar efter julen nu. Har faktiskt inte köpt en enda julklapp (om man inte räknar med den jag skickade ner till mitt lilla fadderbarn i Guatemala). Brukar annars vara tidigt ute, så tidigt att jag glömmer vart jag lagt dem 😀

 4. Lite julklappar är minsann köpta. Var på Ullared för nån vecka sen och då är det ju dumt att inte passa på! I huvet är desto mer fixat 🙂
  Ge gärna recension på den tidningen som ligger längst fram till vänster – Mat&Vin? De andra har jag redan läst. (Det kommer inte finnas några pengar kvar till julklappar för jag har ju lagt allt på jultidningar…)

 5. Annika – Lantliv Mat och Vin är GRYM! Tillsammans med ELLE Mat och Vin är det utan tvekan Sveriges bästa mattidning. Recepten är sådana som man faktiskt bemödar sig med att laga, och fotona är alltid välgjorda med mycket fin rekvisita runtomkring. Den får många andra mattidningar att blekna i jämförelse. Faktiskt. Och så brukar det alltid vara något trevligt resereportage i den, oftast till någon vinregion.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration