Andra Tidningar

Italienspecial i senaste Allt om Mat

Det har väl knappast undgått någon att jag vill åka till Italien. Men å andra sidan, vem vill inte det? I senaste numret av Allt om Mat är det Italienspecial för hela slanten, de har varit på matlagningskurs i Toscana, på restauranger i Rom och besökt genuina italienska tortellinitanter. Jag vill också!

8 april, 2010

3 kommentarer

  1. Det enda jag drömmer om just nu är de två veckor vi ska tillbringa i Italien i sommar (Ligurien och Toscana). Jag är som besatt – mest av allt drömmer jag om den fantastiska maten (och vinet) som som vi ska uppleva! Längtar!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration