Andra, Tidningar

Italienspecial i senaste Allt om Mat

Det har väl knappast undgått någon att jag vill åka till Italien. Men å andra sidan, vem vill inte det? I senaste numret av Allt om Mat är det Italienspecial för hela slanten, de har varit på matlagningskurs i Toscana, på restauranger i Rom och besökt genuina italienska tortellinitanter. Jag vill också!

3 Kommentar

 1. Elsa

  9 april, 2010 at 12:54 f m

  Det enda jag drömmer om just nu är de två veckor vi ska tillbringa i Italien i sommar (Ligurien och Toscana). Jag är som besatt – mest av allt drömmer jag om den fantastiska maten (och vinet) som som vi ska uppleva! Längtar!

 2. Karin

  10 april, 2010 at 2:16 e m

  Åh Italien – vill också dit!
  Kom på nu att jag glömt kika efter senaste numret av Allt om mat, måste handla den imorgon.

Lämna en kommentar